Lediga jobb 2018-01-08T11:50:01+00:00

Ekonomiadministratör

Har du ett sinne för siffror och administration och vill arbeta i en stimulerande miljö? Bodenbo är en allmännyttig bostadsstiftelse där vi inte bara hyr ut bostäder, utan vi hyr ut hem till människor. Hos oss är du en viktig person i det arbetet och en del av vår kontakt med hyresgästerna.

Som ekonomiadministratör hanterar du bland annat den löpande bokföringen, leverantörs- och kundreskontra, hyresavisering, registrering och kontering av leverantörsfakturor, fakturering och avstämningar. Utöver det löpande ekonomiarbetet är du även vid behov back-up i vår kundtjänst.

Du har någon form av ekonomiutbildning eller motsvarande på lägst gymnasienivå och har jobbat några år med liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i Officepaketet samt ekonomisystem är en självklarhet.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann, kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du gillar att driva igenom förbättringsåtgärder och strävar efter effektivitet i processerna.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du blir en del av Bodenbos arbetslag med 20 kollegor. Stiftelsen Bodenbo är ett av Sveriges allmännyttiga bostadsstiftelser och grundades 1947. Med drygt 2000 lägenheter och ett fåtal kommersiella lokaler är Bodenbo det största bostadsföretaget i Boden.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Anställningsvillkor: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

För information: Patrik Nyman, Ekonomiansvarig, tel. 070-585 78 81  patrik.nyman@bodenbo.se

Ansökan sker via e-post till: patrik.nyman@bodenbo.se

Sista ansökningsdag: 25 januari 2018